Home Contact Nieuwsbrief
 
 
 

Over BestemmingAzië.nl

BestemmingAzië.nl is een onafhankelijke aanbieder van reizen naar Azië en heeft in samenwerking met diverse betrouwbare partners een uitgebreid reisaanbod naar Azië. Er kan gezocht worden op land, soort reis, prijs of het aantal dagen zodat makkelijk een keus uit de verschillende reizen gemaakt kan worden.
Ons uitgangspunt is een duidelijk en up-to-date overzicht van reizen naar Azië aan te bieden. Het reisaanbod bestaat uit zowel rondreizen als individuele reizen, startpakketten en accommodaties. Wij bieden dan ook reizen van geselecteerde partners.
In plaats van alle websites van reisorganisaties apart te bezoeken, ziet men op BestemmingAzië.nl in één overzicht alle beschikbare reizen. Daarna wordt er rechtstreeks bij de betreffende partner geboekt en betaald.

SGR
BestemmingAzië biedt alleen reizen aan van touroperators die zijn aangesloten bij het SGR. De SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) staat garant voor vooruitbetaald reisgeld in geval van een faillissement of de zorg dat een verblijf of terugreis in dat geval gewoon doorgang kan vinden. Doordat u rechtstreeks bij de betreffende touroperator boekt en niet bij ons, valt uw boeking te allen tijde onder de SGR voorwaarden.
Voor meer informatie: www.sgr.nl

ANVR
Op BestemmingAzië.nl zijn de meeste touroperators ook aangesloten bij de ANVR (zie rechter kolom). De ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) hanteert strenge lidmaatschapseisen, toelatingseisen en -criteria waaraan een onderneming moet voldoen. De ANVR biedt 6 zekerheden; eerlijke voorwaarden, alleen betrouwbare bedrijven, veilig reizen (SCR; Stichting Calamiteitenfonds Reisgelden), kwaliteit, verantwoord reizen en zekerheid bij klachten. Doordat u rechtstreeks bij de betreffende touroperator boekt en als deze is aangesloten bij de ANVR, dan valt uw boeking onder de ANVR voorwaarden.
Voor meer informatie: www.anvr.nl

BestemmingAzië.nl gaat onderdeel uitmaken van BestemmingEuropa.eu, Bestemming-Amerika.nl, BestemmingAfrika.nl en BestemmingAustralië.nl.

De komende maanden zal BestemmingAzië.nl nog verder uitgebreid worden met meer informatie en bestemmingen.

Ons uitgangspunt is een duidelijk en up-to-date overzicht van reizen naar Azië aan te bieden. Het reisaanbod bestaat uit zowel rondreizen als individuele reizen, startpakketten en accommodaties. Wij bieden dan ook reizen van geselecteerde partners.

Daarnaast hebben wij een website die gericht is op reizen naar Afrika nl.
www.VisitAfricaNow.com

Contactgegevens:
e-mail

Over ons

Ab Schuurman
Webdesign

Andrea Schipper
Content