Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Maleisie
Vakantie Maleisie

MaleisiŽ 8 dagen

Landinformatie MaleisiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
MaleisiŽ bestaat uit twee verschillende delen nl. West-MaleisiŽ en Oost-MaleisiŽ. Een reis naar dit prachtige land is een absolute aanrader.

West-MaleisiŽ is het meest welvarende deel en heeft heel veel moois te bieden zoals de moderne hoofdstad Kuala Lumpur met de beroemde Twin Towers, de theeplantages in de Cameron Highlands, het oeroude tropische regenwoud Taman Negara en nog veel meer. Voor de kust van West-MaleisiŽ ligt het eiland Langkawi waar u na uw rondreis heerlijk kunt relaxen op een van de prachtige stranden.

Bent u een echte natuurliefhebber dan is het Maleisische deel op Borneo een aanrader. Hier is nog een groot gedeelte van het oorspronkelijke regenwoud intact gebleven. Ga met een gids op zoek naar de met uitsterven bedreigde orang-oetan. Of maak een boottocht over de Kinabatangan rivier en zie neusapen die langs de oevers van deze rivier hun leefgebied heben. Een bijzondere ervaring is een overnachting bij de Iban stam die in het binnenland nog in traditionele longhouses wonen.
Reizen Maleisie8-daagse privťrondreis Bruisend Singapore en tropische stranden inclusief gids/chauffeurClassificatie hotels Maleisie

Tijdens deze privť rondreis maakt u kennis met de fantastische wereldstad Singapore en met 2 van de mooiste tropische eilanden van MaleisiŽ.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 896