Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Maleisie
Vakantie Maleisie

MaleisiŽ 6 dagen

Landinformatie MaleisiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
MaleisiŽ bestaat uit twee verschillende delen nl. West-MaleisiŽ en Oost-MaleisiŽ. Een reis naar dit prachtige land is een absolute aanrader.

West-MaleisiŽ is het meest welvarende deel en heeft heel veel moois te bieden zoals de moderne hoofdstad Kuala Lumpur met de beroemde Twin Towers, de theeplantages in de Cameron Highlands, het oeroude tropische regenwoud Taman Negara en nog veel meer. Voor de kust van West-MaleisiŽ ligt het eiland Langkawi waar u na uw rondreis heerlijk kunt relaxen op een van de prachtige stranden.

Bent u een echte natuurliefhebber dan is het Maleisische deel op Borneo een aanrader. Hier is nog een groot gedeelte van het oorspronkelijke regenwoud intact gebleven. Ga met een gids op zoek naar de met uitsterven bedreigde orang-oetan. Of maak een boottocht over de Kinabatangan rivier en zie neusapen die langs de oevers van deze rivier hun leefgebied heben. Een bijzondere ervaring is een overnachting bij de Iban stam die in het binnenland nog in traditionele longhouses wonen.
Reizen Maleisie6-daagse groepsrondreis Schitterend SarawakClassificatie hotels Maleisie

Ontdek de schoonheid van het zuidelijk deel van Borneo.
de Jong IntraGroepsreis

Bus groepsrondreis6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 474
Reizen Maleisie6-daagse privť rondreis Theeplantages, tempels en trishaws inclusief gids/chauffeurClassificatie hotels Maleisie

Tijdens deze bijzonder mooie en afwisselende privť rondreis ontdekt u de diversiteit van MaleisiŽ.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 670
Reizen Maleisie6-daagse groepsrondreis Natuurlijk SabahClassificatie hotels Maleisie

In Sabah, gelegen in het noorden van Borneo, vindt u niet alleen oerwouden en moerassen, maar ook prachtige nationale parken.
de Jong IntraGroepsreis

Bus groepsrondreis6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 744
Reizen Maleisie6-daagse privťrondreis Drie parels van Zuidoost-AziŽ inclusief gids/chauffeurClassificatie hotels Maleisie

Tijdens deze korte rondreis maakt u kennis met de bekendste steden van Zuidoost-AziŽ.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 762
Reizen MaleisieNatural Wonders of SarawakClassificatie hotels Maleisie

Houdt u ervan om actief bezig te zijn in de natuur en vindt u het leuk om af en toe van de gebaande paden af te wijken? Dan is dit prachtige natuurarrangement iets voor u, waarbij de twee belangrijkste nationale parken van Sarawak met elkaar worden gecombineerd. U begint met het ruige Bako N.P., met een eenvoudige accommodatie en pittige wandelingen. Bij Gunung Mulu N.P. is het allemaal wat gemoedelijker en verkent u de natuurwonderen in een meer ontspannen tempo. U start vanuit de sfeervolle stad Kuching.
Tenzing TravelAutorondreis

6 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 800