Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Maleisie
Vakantie Maleisie

MaleisiŽ 14 dagen

Landinformatie MaleisiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
MaleisiŽ bestaat uit twee verschillende delen nl. West-MaleisiŽ en Oost-MaleisiŽ. Een reis naar dit prachtige land is een absolute aanrader.

West-MaleisiŽ is het meest welvarende deel en heeft heel veel moois te bieden zoals de moderne hoofdstad Kuala Lumpur met de beroemde Twin Towers, de theeplantages in de Cameron Highlands, het oeroude tropische regenwoud Taman Negara en nog veel meer. Voor de kust van West-MaleisiŽ ligt het eiland Langkawi waar u na uw rondreis heerlijk kunt relaxen op een van de prachtige stranden.

Bent u een echte natuurliefhebber dan is het Maleisische deel op Borneo een aanrader. Hier is nog een groot gedeelte van het oorspronkelijke regenwoud intact gebleven. Ga met een gids op zoek naar de met uitsterven bedreigde orang-oetan. Of maak een boottocht over de Kinabatangan rivier en zie neusapen die langs de oevers van deze rivier hun leefgebied heben. Een bijzondere ervaring is een overnachting bij de Iban stam die in het binnenland nog in traditionele longhouses wonen.
Reizen Maleisie14-daagse autorondreis Klassiek MaleisiŽ - zelf rijdenClassificatie hotels Maleisie

Deze toprondreis geeft u een goede voorstelling van MaleisiŽ.
de Jong IntraAutorondreis

Autorondreis14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 640
Reizen Maleisie14-daagse privť rondreis MaleisiŽ met de kinderen - zelf rijdenClassificatie hotels Maleisie

Wij bieden u een prachtige familierondreis voor een onbekommerde en onvergetelijke gezinsvakantie.
de Jong IntraRondreis

Autorondreis14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 774
Reizen Maleisie14-daagse privťrondreis Klassiek MaleisiŽ inclusief gids/chauffeurClassificatie hotels Maleisie

Deze toprondreis geeft u een goede voorstelling van MaleisiŽ.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1494
Reizen Maleisie14-daagse privť rondreis MaleisiŽ met de kinderen inclusief gids/chauffeurClassificatie hotels Maleisie

Wij bieden u een prachtige familierondreis voor een onbekommerde en onvergetelijke gezinsvakantie.
de Jong IntraRondreis

Prive rondreis14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1670
Reizen Maleisie14-daagse privť rondreis met gids/chauffeur MaleisiŽ Taman NegaraClassificatie hotels Maleisie

MaleisiŽ is†een afwisselende reisbestemming. Je vindt er torenhoge wolkenkrabbers en indrukwekkende natuurgebieden. Zo ben je het ene moment in wereldstad Kuala Lumpur, waar je kunt genieten van heerlijk streetfood en een indrukwekkende mix van bouwstijlen kunt bewonderen, het volgende moment wandel je door de miljoenen jaren oude jungle Taman Negara.Gedurende deze reis nemen wij je mee naar de wereldberoemde hoogtepunten van het vriendelijke MaleisiŽ. De reis begint in Kuala Lumpur, waar je de Petronas Towers van maar liefst 450 meter hoogte bezoekt. Hierna volgt een spannende tocht door de jungle van Taman Negara,†waarna je aankomt op Penang. Hier vind je een unieke mix van oud AziŽ gecombineerd met Westerse invloeden, prachtige tropische stranden en indrukwekkende tempels.Comfortabele hotels met gunstige liggingMaleisiŽ is ťťn van de meest moderne landen in AziŽ, daardoor zijn de meerderheid van de hotels van goede kwaliteit. Je verblijft gedurende de reis voornamelijk in†viersterrenhotels, op gunstige locaties en waar mogelijk met een heerlijk zwembad. Ook hebben wij voor je een bijzondere overnachting midden in de†jungle van Taman Negara†gepland. De bungalows zijn alleen bereikbaar met de boot over de rivier. Comfortabel vervoer naar de mooiste plekken van MaleisiŽWij vinden het belangrijk dat je je op een comfortabele manier kunt verplaatsen. Daarom hebben wij†een airconditioned mini-bus geregeld, inclusief de eigen privťchauffeur/gids. Op deze manier kun je MaleisiŽ comfortabel ontdekken!Een aantal excursies is†al inclusief, bijvoorbeeld een boottocht over de Tembeling-rivier. Je vaart diep in de 130 miljoen jaar oude jungle en de beste manier om de jungle te beleven is door er rustig doorheen te varen in een echte longboat!
FoxRondreis

14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1999
Reizen Maleisie14-daagse privť rondreis met gids/chauffeur MaleisiŽ - Borneo (Sarawak)Classificatie hotels Maleisie

Met FOX reis je naar de provincie Sarawak op Borneo, waar je onder andere†een Iban-stam bezoekt, die midden in de jungle nog steeds in een longhouse woont. Ook†zie je de†orang-oetans†in Semenggoh opvangcentrum, waar wees geworden of verstoten orang-oetans worden voorbereid op een zelfstandig leven in de jungle.†Vervolgens naar West-MaleisiŽ, waar je midden in het bruisende Kuala Lumpur verblijft. Via het glooiende heuvellandschap van de Cameron Highlands reis je naar Penang, waar je in een viersterrenhotel in het levendige Georgetown verblijft. Je kunt de reis verlengen op tropisch Langkawi!
FoxRondreis

14 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 2499