Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Maleisie
Vakantie Maleisie

MaleisiŽ 13 dagen

Landinformatie MaleisiŽ | Reisgidsen | Landkaarten |
MaleisiŽ bestaat uit twee verschillende delen nl. West-MaleisiŽ en Oost-MaleisiŽ. Een reis naar dit prachtige land is een absolute aanrader.

West-MaleisiŽ is het meest welvarende deel en heeft heel veel moois te bieden zoals de moderne hoofdstad Kuala Lumpur met de beroemde Twin Towers, de theeplantages in de Cameron Highlands, het oeroude tropische regenwoud Taman Negara en nog veel meer. Voor de kust van West-MaleisiŽ ligt het eiland Langkawi waar u na uw rondreis heerlijk kunt relaxen op een van de prachtige stranden.

Bent u een echte natuurliefhebber dan is het Maleisische deel op Borneo een aanrader. Hier is nog een groot gedeelte van het oorspronkelijke regenwoud intact gebleven. Ga met een gids op zoek naar de met uitsterven bedreigde orang-oetan. Of maak een boottocht over de Kinabatangan rivier en zie neusapen die langs de oevers van deze rivier hun leefgebied heben. Een bijzondere ervaring is een overnachting bij de Iban stam die in het binnenland nog in traditionele longhouses wonen.
Reizen MaleisieMaleisiŽ - Peninsular MalaysiaClassificatie hotels Maleisie

Rondreis per openbaar vervoer, langs hotels en resorts
SNPRondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 795
Reizen MaleisieIn Touch with MalaysiaClassificatie hotels Maleisie

MaleisiŽ op eigen houtje! Niet aan het handje mee, maar zelf uw plan uitstippelen. Een heerlijke manier van reizen, als u het ons vraagt. U start de reis in Kuala Lumpur, een metropool van formaat. Hierna stapt u de auto in en maakt u een mooie selfdrive langs de hoogtepunten van het land. Van het bedrijvige schiereiland Penang rijdt u naar de koele Cameron Highlands en vervolgens door naar de jungle van Taman Negara. Na een tussenstop in de stad Terengganu is het helaas alweer tijd de auto in te leveren. Maar niet getreurd; u krijgt er een tropisch paradijsje voor terug. Perhentian Island is meer dan een waardig slotakkoord van deze reis en dť plek voor zonaanbidders en duikfanaten. We hoeven u niet verder te overtuigen toch?
Tenzing TravelAutorondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1300
Reizen MaleisieColourful Highlights of MalaysiaClassificatie hotels Maleisie

Het kleurrijke West-MaleisiŽ is heel divers, met de bruisende stad Kuala Lumpur, interessante geschiedenis in Malacca, groene jungle en theeplantages in het binnenland en bounty-stranden aan de kust. Wij hebben alvast de hoogtepunten van MaleisiŽ in dit reisschema verwerkt en naar wens kan deze volledig worden aangepast. Door het lage tempo kunt u volop genieten van de veelzijdigheid van dit verrassende land en is deze reis ook uitstekend geschikt voor families met kleine kinderen. U eindigt met een paar nachten in een heerlijk strandresort op Langkawi.
Tenzing TravelAutorondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1650