Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Israel
Vakantie Israel

IsraŽl rondreizen

Reisgidsen | Landkaarten |
IsraŽl is niet de eerste vakantie bestemming die in je opkomt als je aan AziŽ denkt. Het land wordt vaak in verband gebracht met aanslagen en oorlog. Maar in het grootste gedeelte van IsraŽl kun je veilig je vakantie doorbrengen. Het land is smal en langgerekt en ligt aan de Middellandse Zee en de Rode Zee. Hierdoor is er veel variatie in zowel het klimaat als landschap. Het westen heeft een mediterraan klimaat en het zuiden een woestijnklimaat.

Ben je op zoek naar zon, zee en strand dan is Eilat een ideale bestemming. In deze populaire badplaats kun je zwemmen met dolfijnen, een bijzondere ervaring. Of breng een bezoek aan Jeruzalem, een indrukwekkende plaats met een smeltkroes van culturen en de "klaagmuur" bij de Tempelberg. Het fascinerende landschap van de Negev woestijn met zijn grillige rotsformaties en prachtige kleuren mag je niet overslaan.
Reizen IsraelRondreis Imposant IsraŽlClassificatie Hotel

Vlieg-/rondreis IsraŽl inclusief ontbijt, met o.a. Tel Aviv, Tiberias, Jeruzalem, Bethlehem, Massada en de Dode Zee
LogoKrasRondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 569
Reizen IsraelRondreis IsraŽl & JordaniŽClassificatie Hotel

Vlieg-/busreis incl. ontbijt, met o.a. Jeruzalem, Dode Zee, Meer van Tiberias, Amman, Mount Nebo, Petra, Wadi Rum woestijn en Aqaba
LogoKrasRondreis

12 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1249
Reizen IsraelRondreis De vele gezichten van IsraŽlClassificatie Hotel

Rondreis De vele gezichten van IsraŽl
LogoKrasRondreis

10 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1280
Reizen Israel10/11-daagse groepsrondreis Hoogtepunten van IsraŽlClassificatie Hotel

Het prachtige IsraŽl is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variŽteit in kleuren, culturen en tradities. Van bruisend Tel Aviv tot heilig Jeruzalem en van desolate woestijnlandschappen tot langgerekte palmenstranden, IsraŽl doet je versteld staan. In het land wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en laat je graag kennismaken met zijn cultuur.Onze reis begint in de kosmopolitische hoofdstad Tel Aviv, waar de de moderne binnenstad door een langgerekt wit zandstrand wordt gescheidenvan de Middellandse zee. Op de vele terrassen genieten jonge IsraŽliŽrs van de zon. Langs de kust reizen we, via de Romeinse ruÔnes van Caesarea Maritima en kruisvaarders bolwerk Akko, naar de Golanhoogten. In deze vruchtbare regio liggen de grootste watervallen van het land en wordt zelfs wijn verbouwd. We doorkruisen de Palestijnse Jordaanvallei op weg naar Jeruzalem en Bethlehem, waar we vele juwelen uit de oudheid bewonderen. Ook bezoeken we de Dode Zee en maken we kennis met de bedoeÔenen van de Judea-woestijn.
LogoFoxRondreis

11 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1599
Reizen Israel11-daagse single groepsreis Shalom IsraŽlClassificatie Hotel

Het prachtige IsraŽl is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variŽteit in kleuren, culturen en tradities. Van bruisend Tel Aviv tot heilig Jeruzalem en van desolate woestijnlandschappen tot langgerekte palmenstranden, IsraŽl doet je versteld staan. In het land wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en laat jegraag kennismaken met zijn cultuur.Onze reis begint in de kosmopolitische hoofdstad Tel Aviv, waar de de moderne binnenstad door een langgerekt wit zandstrand wordt gescheiden†van de Middellandse zee. Op de vele terrassen genieten jonge IsraŽliŽrs van de zon. Tel Aviv staat bekend om zijn bruisende nachtleven en dat gaan wij tijdens een kroegentocht ook ontdekken. Langs de kust reizen we, via de Romeinse ruÔnes van Caesarea Maritima en de hangende tuinen van Haifa, naar de Golanhoogten. In deze vruchtbare regio liggen de grootste watervallen van het land en wordt zelfs wijn verbouwd. We doorkruisen de Palestijnse Jordaanvallei op weg naar Jeruzalem en Bethlehem, waar we vele juwelen uit de oudheid bewonderen. Ook bezoeken we de Dode Zee en maken we kennis met de bedoeÔenen van de Judea-woestijn.IsraŽl zit vol Bijbelse verhalen en verhalen uit de oudheid. Maar ook als je niet religieus bent is IsraŽl een zeer interessante en afwisselende bestemming om te bezoeken. Al deze verhalen uit de oudheid hebben tot op de dag van vandaag invloed op het dagelijkse leven.Naast de historische hoogtepunten maken we ook kennis met het moderne leven in IsraŽl. We proeven wijn op de Golan, gaan chocolade maken, maken een tourtje met een tractor over een kibboets en we nemen deel aan een shabbat maaltijd bij locals thuis.Met FOX verblijf je in comfortabele hotels en de Nederlandssprekende reisleiding zorgt dat je van alle ins en outs op de hoogte wordt gsteld.Kortom, een enorm gevarieerde en interessante reis. Dit land moet je gezien hebben!
LogoFoxRondreis

11 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1699
Reizen Israel11-daagse groepsrondreis IsraŽl & JordaniŽClassificatie Hotel

IsraŽl en JordaniŽ zijn beiden landen met een eeuwenoude cultuur,†een rijke historie, interessante steden,†een afwisselende natuur, lekker eten†en een gastvrije bevolking.Ontdek tijdens deze landencombinatie reis de hoogtepunten van beide landen. In het prachtige†IsraŽl wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims.†Het is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variŽteit in kleuren, culturen en tradities en we laten je graag een aantal hoogtepunten zien. We maken kennis met het†heilige Jeruzalem, de Dode zee, het Palestijnse Bethlehem†en het bruisende Tel Aviv. In Jeruzalem is het net of je door de Bijbel of geschiedenisboeken loopt. Zoveel verhalen en historie die tot op de dag van vandaag nog invloed hebben op ons dagelijks leven. Tijdens de rondreis in JordaniŽ lijkt het net alsof je in een sprookje van 1001-nacht beland bent. We brengen bijvoorbeeld een bezoek aan de wereldberoemde 'Verborgen Stad' Petra, een uit rots gehakte stad en ťťn van de zeven†wereldwonderen. Een jeepsafari door de woestijn hoort ook bij onze JordaniŽ rondreizen. De†Wadi Rum woestijn†is adembenemend mooi met zijn rotsformaties in verschillende kleuren. We overnachten en dineren hier bij de bedoeÔen in een tentenkamp onder de sterrenhemel. En wist je dat deze woestijn als achtergrond heeft gediend voor vele bekende films? Geniet aan de Rode Zee in Aqaba van de onderwaterwereld of relax gewoon lekker aan het heerlijke strand.
LogoFoxRondreis

11 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1699
Reizen Israel13-daagse groepsrondreis Indrukwekkend IsraŽlClassificatie Hotel

Het prachtige†IsraŽl†is een land van grote verscheidenheid, vanwege de enorme variŽteit in kleuren, culturen en tradities. Van bruisend†Tel Aviv†tot heilig†Jeruzalem†en van desolate†woestijnlandschappen†tot langgerekte†palmenstranden, IsraŽl doet je versteld staan. In het land wonen Joden, Palestijnen, christenen en moslims: iedereen is even vriendelijk en behulpzaam en laat je graag kennismaken met zijn cultuur.Onze reis begint in de kosmopolitische hoofdstad†Tel Aviv, waar de moderne binnenstad met de beroemde Rothschild boulevard door een langgerekt wit zandstrand wordt gescheidenvan de Middellandse zee. Op de vele terrassen genieten jonge IsraŽliŽrs van de zon. In Jaffa slenteren we door de fotogenieke smalle straatjes en langs de haven. Langs de kust reizen we, via de Romeinse ruÔnes van Caesarea Maritima en kruisvaarders bolwerk Akko, naar de†Golanhoogten. In deze vruchtbare regio liggen de grootste watervallen van het land en wordt zelfs wijn verbouwd. Tijdens een wijnproeverij kun je zelf proeven of je deze wijn lekker vindt. Wie aan IsraŽl denkt, denkt meestal ook aan het leven in een kibboets. Tijdens deze reis laten we je hier ook kennis mee maken. We doorkruisen de Palestijnse Jordaanvallei op weg naar†Jeruzalem, waar we vele juwelen uit de oudheid bewonderen. Ook bezoeken we de†Dode Zee†waar het zo zout is dat we niet kunnen zwemmen, maar wel lekker drijven. Een bijzondere ervaring. Per kabelbaan gaan we naar het op een heuvel gelegen Massada, we genieten van het uitzicht op Jericho en zien Beit Alpha.Per kameel trekken we de Negev woestijn in, waar we overnachten in een eenvoudige lodge en genieten van de prachtige sterrenhemel. De Makhtesh Ramon wordt ook wel de Grand Canyon van IsraŽl genoemd. Een indrukwekkend natuurfenomeen.De reis eindigt in het zuiden bij de badplaats Eilat, waar je een paar dagen heerlijk kunt relaxen en alle indrukken kunt verwerken van deze prachtige reis van noord naar zuid.De reis wordt door een Nederlandssprende reisleider begeleid die zelf in IsraŽl woont en je dus alle ins en outs over het leven in dit bijzondere land kan vertellen.We verblijven in centraal gelegen, comfortabele hotels.
LogoFoxRondreis

13 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1799