Reizen China: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie China
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie reizen naar China
Vakantie reizen naar China
Amerika

China accommodatie

China is een enorm groot land vol uitersten. Van streng communistisch gesloten land wordt het door steeds meer toeristen ontdekt. Dit meest dichtbevolkte land ter wereld heeft zoveel te bieden; cultuur, eeuwenoude tradities, diverse bevolkingsgroepen, natuur, moderne steden maar ook het platteland met de vele rijstterrassen. De bekendste bezienswaardigheden zijn o.a. de Chinese muur, de Verboden Stad en het Terracotta leger. China is ook het land van de bedreigde reuzenpanda, thee, zijde, porselein, de Mount Everest, bergen, bos, woestijn en zelfs tropische stranden. Maak een rondreis, groepsreis, familiereis of een treinreis en bezoek de vele tempels, ga fietsen over de muur in Xian, proef het "echte" Chinese eten, ga shoppen in Hongkong of geniet van het prachtige landschap in Yangshuo.

Een reis door China is een reis door de tijd.
Reizen ChinaTibet HotelClassificatie Hotels

Dit uitstekend eersteklasse hotel heeft een prettige ambiance en vriendelijk personeel. Een fijne uitvalsbasis voor uw bezoek aan Chengdu.

Aanbieding ChinaTenzing TravelAccommodatie

Chengdu

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 43
Reizen ChinaYangshuo Mountain RetreatClassificatie Hotels

Het Yangshuo Mountain retreat heeft een prachtige ligging aan de Yulong-rivier, een zijtak van de bekende Li-rivier. Vanuit het hotel kunt u ontspannen wandelingen maken door de adembenemd mooie omgeving.

Aanbieding ChinaTenzing TravelAccommodatie

Yangshuo

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 51
Reizen ChinaPenta Hotel BeijingClassificatie Hotels

Een zeer centraal gelegen hotel dat onderdeel is van een winkelcomplex. Ook voor het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad bent u bij dit hotel aan het juiste adres, de metrohalte bevindt zich namelijk op korte loopafstand van het hotel waardoor de stad aan uw voeten ligt.

Aanbieding ChinaTenzing TravelAccommodatie

Beijing

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 59
Reizen ChinaHotel KapokClassificatie Hotels

Direct naast de Verboden Stad gelegen vindt u dit goede eersteklasse hotel. De faciliteiten gecombineerd met de geweldige locatie maken uw verblijf in wereldstad Beijing zonder twijfel fantastisch!

Aanbieding ChinaTenzing TravelAccommodatie

Beijing

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 79