Reizen China: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie China
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie reizen naar China
Vakantie reizen naar China
Amerika

China 8 dagen

China is een enorm groot land vol uitersten. Van streng communistisch gesloten land wordt het door steeds meer toeristen ontdekt. Dit meest dichtbevolkte land ter wereld heeft zoveel te bieden; cultuur, eeuwenoude tradities, diverse bevolkingsgroepen, natuur, moderne steden maar ook het platteland met de vele rijstterrassen. De bekendste bezienswaardigheden zijn o.a. de Chinese muur, de Verboden Stad en het Terracotta leger. China is ook het land van de bedreigde reuzenpanda, thee, zijde, porselein, de Mount Everest, bergen, bos, woestijn en zelfs tropische stranden. Maak een rondreis, groepsreis, familiereis of een treinreis en bezoek de vele tempels, ga fietsen over de muur in Xian, proef het "echte" Chinese eten, ga shoppen in Hongkong of geniet van het prachtige landschap in Yangshuo.

Een reis door China is een reis door de tijd.
Reizen ChinaStarterspakket Beijing - Prime HotelClassificatie Hotels

Een heerlijk begin van uw reis door China! De eerste 3 dagen kunt u gebruiken om Beijing te ontdekken, waarna u de rest van uw reis zelf kunt invullen. Het Prime Hotel is een uitstekend hotel met een perfecte ligging in het centrum.

Aanbieding China333TravelAccommodatie

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 808
Reizen ChinaStarterspakket Shanghai - Astor HotelClassificatie Hotels

Tijdens deze startersreis beleeft u bruisend Shanghai! Het Astor Hotel is een authentiek hotel en vormt een contrast met het moderne Shanghai.

Aanbieding China333TravelAccommodatie

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 957