Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Japan
Vakantie Japan

Japan 7 dagen

Reisgidsen | Landkaarten |
Japan is een geweldig land om door te reizen en is een mix van cultuur en natuur. Er zijn moderne wereldsteden maar ook rustige dorpjes op het platteland waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.
Ontdek Japan en ontmoet leerling geisha's, woon een sumo worstelwedstrijd bij, geniet van sushi, bezoek prachtige tempels, maak wandelingen in de mooie natuur, verken Kyoto op de fiets en reis met de supersnelle Shinkansen trein. Daarnaast is de Japanse bevolking zeer vriendelijk en behulpzaam.Maak een rondreis of groepsreis of reis individueel door Japan en kies uit moderne accommodatie.
Reizen JapanHighlights of KyushuClassificatie hotels Japan

Kyushu is het zuidelijkst gelegen hoofdeiland en de hoofdplaats Fukuoka is vanuit onder meer Osaka eenvoudig met de Shinkansen-trein bereikbaar. Het eiland heeft een grillig landschap met vulkanen, warmwaterbronnen en wouden. Mount Aso torent letterlijk overal bovenuit, maar de kosmopolitische stad Nagasaki zal voor u ongetwijfeld een waar hoogtepunt zijn tijdens uw reis. Erg leuk in aansluiting op Honshu en zeer zeker uit te breiden met andere bestemmingen die op uw lijstje staan!
LogoTenzing TravelRondreis

7 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1395