Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Japan
Vakantie Japan

Japan € 1500 tot € 2000

Reisgidsen | Landkaarten |
Japan is een geweldig land om door te reizen en is een mix van cultuur en natuur. Er zijn moderne wereldsteden maar ook rustige dorpjes op het platteland waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.
Ontdek Japan en ontmoet leerling geisha's, woon een sumo worstelwedstrijd bij, geniet van sushi, bezoek prachtige tempels, maak wandelingen in de mooie natuur, verken Kyoto op de fiets en reis met de supersnelle Shinkansen trein. Daarnaast is de Japanse bevolking zeer vriendelijk en behulpzaam.Maak een rondreis of groepsreis of reis individueel door Japan en kies uit moderne accommodatie.
Reizen JapanKyushu Self-DriveClassificatie hotels Japan

Ten zuiden van hoofdeiland Honshu vindt u Kyushu, het op twee na grootste eiland van Japan. Dit bergachtige eiland heeft een subtropisch klimaat en staat bekend om haar prachtige natuur, typisch Japanse steden met historische gebouwen en vele warmwaterbronnen. Tijdens deze 8-daagse reis verkent u dit veelzijdige stukje Japan per auto. Goed te weten: deze autoreis is zeer goed te combineren met een bezoek aan een van de andere eilanden van Japan. Dit raden we dan ook van harte aan!
LogoTenzing TravelAutorondreis

8 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 1600