Reizen AziŽ
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie Japan
Vakantie Japan

Japan € 0 tot € 1000

Reisgidsen | Landkaarten |
Japan is een geweldig land om door te reizen en is een mix van cultuur en natuur. Er zijn moderne wereldsteden maar ook rustige dorpjes op het platteland waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan.
Ontdek Japan en ontmoet leerling geisha's, woon een sumo worstelwedstrijd bij, geniet van sushi, bezoek prachtige tempels, maak wandelingen in de mooie natuur, verken Kyoto op de fiets en reis met de supersnelle Shinkansen trein. Daarnaast is de Japanse bevolking zeer vriendelijk en behulpzaam.Maak een rondreis of groepsreis of reis individueel door Japan en kies uit moderne accommodatie.
Reizen JapanGrand Prince Hotel New TakanawaClassificatie hotels Japan

Een betaalbaar eersteklasse hotel, gelegen in een rustige wijk van het grote Tokyo. Met Shinagawa Station op korte loopafstand bent u vanaf deze locatie snel bij alle bezienswaardigheden die de stad biedt. Een oase van rust in deze drukke metropool.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Tokyo

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 162
Reizen JapanFusaki Resort VillageClassificatie hotels Japan

Gelegen op het subtropische Ishigaki vindt u het Fusaki Resort Village. Op korte afstand van de luchthaven, direct aan het fijne strand en omringd door een kleurrijke onderwaterwereld.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Okinawa

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 223
Reizen JapanGion Yoshi-ImaClassificatie hotels Japan

Deze traditionele Japanse ryokan is zeer centraal gelegen en vormt het ideale rustpunt tijdens uw verblijf in Kyoto. Zodra u de ryokan binnenstapt zou u bijna vergeten dat u zich op loopafstand van het bruisende centrum van de stad bevindt.
LogoTenzing TravelAccommodatie

Kyoto

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 238