Reizen China: rondreizen, groepsreizen, familiereizen en accommodatie China
HomeContactNieuwsbrief
Vakantie reizen naar China
Vakantie reizen naar China
Amerika

China treinreizen

China is een enorm groot land vol uitersten. Van streng communistisch gesloten land wordt het door steeds meer toeristen ontdekt. Dit meest dichtbevolkte land ter wereld heeft zoveel te bieden; cultuur, eeuwenoude tradities, diverse bevolkingsgroepen, natuur, moderne steden maar ook het platteland met de vele rijstterrassen. De bekendste bezienswaardigheden zijn o.a. de Chinese muur, de Verboden Stad en het Terracotta leger. China is ook het land van de bedreigde reuzenpanda, thee, zijde, porselein, de Mount Everest, bergen, bos, woestijn en zelfs tropische stranden. Maak een rondreis, groepsreis, familiereis of een treinreis en bezoek de vele tempels, ga fietsen over de muur in Xian, proef het "echte" Chinese eten, ga shoppen in Hongkong of geniet van het prachtige landschap in Yangshuo.

Een reis door China is een reis door de tijd.
Reizen China24-daagse groepsrondreis Grand Tour China & TibetClassificatie Hotels

China en Tibet, een mix van eeuwenoude culturen en nieuwe ontwikkelingen. China is een land met felle contrasten, van torenhoge wolkenkrabbers tot straatjes†met pagodes of tempels van honderden jaren. Deze combinatie maakt China zo speciaal en tel daar de†highlights†van de†Grote Muur of de Verboden Stad nog maar bij op. Tibet is†zeer indrukwekkend, door prachtige tempels en talloze†monniken†in combinatie met de rust creŽert Tibet een authentiek gevoel, iets wat je moet ervaren om het volledig te begrijpen.Tijdens onze rondreis nemen wij je mee door deze prachtige landen. Als eerste gaan wij op bezoek bij de reuzenpanda's, om vervolgens in Tibet het zťťr indrukwekkende Potala paleis te bezoeken. Vanaf 2020 verblijven we nog een dag langer in Tibet, je overnacht nu ook in de stad Gyangtze met haar indrukwekkende stupa.† Verder bezoeken we uiteraard het Terracotta Leger in Xi'an en beklimmen we de Grote Muur bij Beijing. Nieuw in 2020 is tevens dat we overnachten in het waterdorpje Gubei, mťt schitterend uitzicht op de Grote Muur, heel bijzonder! Dit is een veelzijdige reis waarbij je de hedendaagse†gewoontes en de eeuwenoude cultuur allemaal meekrijgt.Comfortabele†hotels op goede locatiesTijdens†onze reis verblijven we in comfortabele drie- en viersterrenhotels, inclusief ontbijt. Zo†overnachten we†in het Shuixiangyi hotel in Wuzhen, een hotel met prachtig uitzicht op het Grand Canal. Vanuit de bar kun je met een drankje genieten van dit uitzicht.We maken een prachtige treinreis door de bergenDeze treinreis duurt twee dagen, hierbij doorkruisen we†adembenemende landschappen.†We zien†indrukwekkende, besneeuwde, bergtoppen, prachtige dalen en fraaie groene gebieden. De treinreis begint op 3.800 meter hoogte en het hoogste punt onderweg is maar liefst 5.072 meter. Een zeer indrukwekkende reis!Nederlandssprekende†reisleiding, die China en Tibet echt kentOnze ervaren reisleiders begeleiden al jaren reizen door deze twee prachtige landen, hierdoor hebben zij ervaring met de gewoontes en kennen zij de bestemming op hun duimpje. Dit is wel zo fijn en dit zorgt ervoor dat zij je kunnen helpen en je vragen kunnen beantwoorden.

Aanbieding ChinaFoxTreinreizen

24 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 3299
Reizen China16-daagse internationale groepsreis de Transsiberische Tsarengoud ExpressClassificatie Hotels

ROUTE BEIJING - MOSKOUBeleef ťťn van de beroemdste treinreizen ter wereld! Deze wereldberoemde, avontuurlijke treinreis herinnert aan vervlogen tijden en voert in twee weken van†Beijing via MongoliŽ naar Moskou, dwars door uitgestrekte landschappen: taiga's en steppen, het Baikal Meer, de Mongoolse graslanden en de Gobiwoestijn. Met onze nostalgische privťtrein de Tsarengoud Express zal uw treinreis extra comfortabel, onderhoudend en interessant zijn.We slapen 9 nachten aan boord van de trein, waarbij je kunt kiezen uit verschillende klasses van comfort, en†5 nachten in 4- en 3-sterrenhotels in diverse steden.We zullen reizen naar Beijing, Ulaanbaatar, Irkutsk (langs het Baikalmeer), Novosibirsk, Yekaterinaburg, Kazan en Moskou. In deze steden stoppen we om excursies te maken. Alle excursies zijn inbegrepen en vrijwel alle maaltijden zijn inclusief!HoogtepuntenHoogtepunten zijn†de vergezichten over de graslanden van MongoliŽ en†de nomaden met hun kuddes; de natuur is hier ruig en overweldigend.†In Novosibirsk worden we op z'n Russisch verwelkomd met brood en zout. Je maakt een boottocht over het immens diepe Baikal Meer, en volgt een uniek oud spoortraject vlak langs de oever, mťt picknick op z'n Russisch.†Dan volgen de dagelijkse stops in cultuursteden als Kazan en Yekaterinaburg. De treinreis eindigt met een bezoek aan Moskou.Deze reis vindt plaats op vaste vertrekdata in internationaal gezelschap.† Je zult vergezeld worden door een ervaren Engelstalige reisleider en een reisdokter. Het programma aan boord van de trein, wat bestaat uit diverse lezingen, maakt de beleving van de excursies tijdens de reis compleet en draagt ertoe bij dat deze reis onvergetelijk wordt. Maak je droom waar en ga met ons mee!

Aanbieding ChinaFoxTreinreizen

16 dagen

Hotels ChinaAutoreizen naar ChinaFamiliereizen naar Chinav.a. € 4899